Весільні та Бенкетні зали Львова | Ресторани на весілля у Львові

 

Основні весільні послуги
- Весільні, бенкетні зали
- Прикрашення залу
- Фотограф на весілля
- Відеоператори Львова
- Тамада на весілля
- Музиканти/ Діджеї
- Артисти, шоу-гурти
- Весільний кортеж
- Весільні букети
- Весільний танець
 
Аксесуари/поліграфія
- Запрошення на весілля
- Афіші та плакати
- Номери на машину
- Номери на машину
- Бонбоньєрки
- Весільні бокали
- Весільні аксесуари
 
Бутік весільного вбрання
«Crystal»
 
Весільний салон «Novias Gallery»
 

Прикраси на авто у Львові, прикрашення та оформлення машин на весілля у Львові

     
 

Весільні та банкетні зали Львова! Ресторани для весілля.

У нас, на Заході України, важливим є питання весільного бенкету, оскільки весілля у Львові – це свято не лише наречених, а й родичів, друзів, колег по роботі. Кого і скільки гостей запрошувати на весілля, це справа молодят (інколи і батьків:), а завдання нашої студії (Online Wedding Studio) проінформувати, проконсультувати стосовно вибору залу для Вашого свята.

Нижче на сторінці приведено перелік весільних залів та ресторанів Львова, їх опис, фотографії, ціни та відео. З питань замовлення чи резервації вільних дат телефонуйте за тел.: 243-93-04.

Бенкетний Зал "Княжий двір" від 70 до 140 осіб
Весільний Зал "Княжий двір"

Затишний ресторан, поблизу Львова, стильний "давньогрецький" дизайн приміщення, овальний танцювальний зал, велике подвір'я, батут для дітей, смачна кухня та не захмарні ціни роблять ресторан привабливим для святкуваннь.

Ресторан вміщає від 50 до 140 осіб.

Переглядів:3333

Ресторан "Медова Печера" для весілля у Львові до 200 осіб
зал весільний ресторан у місті Львові

Сучасний просторий зал до 180 осіб. Дворівневий.
З фуршетом та барною стійкою на другому рівні, що дає можливість насолодитись філіжанкою кави за столиком та споглядати за нареченими з висоти.

Ціна 260 грн. з особи (без м'ясної нарізки, червоної та білої риби). Фуршетний та солодкий стіл не включено у 260 грн.
098-192-86-96

Переглядів:3208

ISTAR Hall || Бенкетний зал для весілля у Львові до 100 осіб
Бенкетний зал для весілля у Львові

Якщо Ви плануєте весільний бенкет у модерному стилі - весільний зал "ISTAR Hall " допоможе це втілити.

Ціна на 2012 рік - від 200 грн. з особи(у ціну входить все крім солодкого та напоїв)

- відсутні інші доплати -

093-4545-137

Переглядів:3236

Ресторан для весілля до 160 осіб "Фазенда на Гончарах"
"Фазенда на Гончарах"

Серед лісу та мальовничої природи зустріне вас, один з кращих та найсмачніших ресторанів Львова.

На території ресторану є бесідки для відпочинку гостей, готель, басейн, римська парна та автостоянка.

Ціна з особи 330 грн. тел: 050 430 97 07

Переглядів:3210

Ресторанно-готельний комплекс від 110 до 160 осіб "Приозерний Заїзд"
Ресторанно-готельний комплекс "Приозерний Заїзд" Великий бенкетний та танцювальний зал, фуршетний зал, озеро, велика територія навколо ресторану та кращі рецепти української весільної кухні.

Ціна на 2012 рік - 210-240 грн. з особи(у ціну входить все крім солодкого та напоїв)

- відсутні інші доплати -

Переглядів:3307

 
Салони, агенції
- Весільні салони
- Ювелірні салони
- Салони краси
- Весільний макіяж
- Весільний танець
- Весільні агенції
- Церкви Львова
- Львівські РАЦСи
 
Дім весільного вбрання"АННА"
 
Весільний салон "Сакура"
 
Бутік весільних суконь "Білий Ангел"
 
Стосунки між М & Ж
- Основи стосунків
- Пошук "половинки"
- Різноманіття відносин
- Айсберги у відносинах
 
Весільні кортежі Львова
 
 
 

Як обрати ресторан (зал) для святкування весілля?

Отже, де саме відбудеться ваше казкове весілля? Як правильно вибрати кафе, ресторан або банкетний зал для весільного свята? Які питання необхідно поставити менеджеру кафе, ресторану? Мова піде про основні питання пов’язані з пошуком і бронюванням ресторану для весілля, а також практичні рекомендації складені з урахуванням зауважень і побажань колишніх молодят.

 

Починати пошук приміщення для весільного свята варто за 10-12 місяців до весілля, якщо весілля на велику кількість осіб і особливо якщо ваше весілля випадає на розпал сезону (літні місяці і початок осені). Найскладніше в даному заході - це наявність вільного часу, який доведеться витратити на відвідини різних закладів. Хоча можна обєднати приємне з корисним і провести 3-5 незабутніх романтичних вечори з коханою людиною у вибраних на початковому етапі ресторанах або кафе.

 

Але як відсіяти всі невідповідні заклади?

По-перше, визначтеся з кухнею. Чи буде це класична українська, експресивна італійська або пікантна китайська кухня. Якщо на першому місці все ж таки бюджет, то це питання можна пропустити. Друге, кількість гостей. Від цього чинника безпосередньо залежить, чи підійде вам той або інший банкетний зал чи ресторан. Наступне питання вже адресоване менеджерові закладу. Вартість банкету на одну людину. У будь-якого кафе / ресторану є сформоване меню і менеджер повинен мати інформацію про середню ціну банкету на одного гостя. Тепер помножемо кількість гостей на ціну банкету на одну людину і відсіваємо все, що не підходить. Чи є орендна плата за зал і яка мінімальна сума замовлення для того, щоб кафе закрили тільки для вашого свята. Чи можна привозити свої алкогольні напої, фрукти і закуски (бо все це завжди дешевше в магазинах і на оптових ринках). Всі ці питання необхідно поставити менеджерові або адміністраторові кафе / ресторану по телефону, тим самим відсіяти все непотрібне і захистити себе від даремного катання по місту.

 

Після того, як залишилися всі відповідні заклади, час переходити до другого етапу - відвідини. Виберіть 3-5 основних претендента і почніть відвідини з них. Зверніть увагу на:

- чи є під’їзд до входу і наявність парковки;
- зовнішній вигляд закладу і чи чиста навколо територія;
- на скільки зручно це місце з погляду пішохода і громадського транспорту, тому що можливо деяким гостям доведеться добиратися на громадському транспорті і в цьому випадку зупинка транспорту або станція метро буде тільки перевагою.

 

Заходимо всередину. Основні моменти на які потрібно звернути увагу тут будуть:

- інтер’єр і існуюче оформлення;
- наявність гардероба і туалету;
- наявність кімнати для перевдягань (для тамади);
- наявність місця для танців і музикантів (діджея).

 

Якщо все з вище перерахованого вас влаштовує, викликайте адміністратора і переходьте до третього етапу - переговори. Скажіть, що зацікавлені в проведенні весільного банкету в їх закладі і вас цікавлять деякі питання.

 

Наявність весільного меню. Ознайомтеся з ним і переконайтеся, що ціни відповідні. З`ясуйте:

· вартість банкету на одну людину;
· наявність орендної плати;
· мінімальна сума замовлення;
· можливість привезти своє спиртне, фрукти і закуски;
· необхідна передоплата;
· фіксація кінцевого рахунку (бо ціни міняються, і ваш рахунок може змінитися через 2 місяці);
· термін передоплати;
· гарантія бронювання числа;
· можливість прикраси залу;
· наявність обмежень;
· час закриття;
· наявність холодильника або місця під торт;
· і головне! Не забудьте запитати про наявність яких-небудь знижок, оскільки весільний банкет дуже часто складає одну третину, а іноді і половину всіх весільних витрат і навіть один маленький відсоток знижки заощадить вам не маленьку суму.

 

І наприкінці ще одна порада. Коли визначитеся з 2-3 головними претендентами, сходіть туди як звичайні відвідувачі. Спробуйте кухню і оцініть роботу і доброзичливість персоналу. Можливо вам також буде цікаво відвідати ресторан того дня, коли в ньому проходитиме черговий банкет.